Biografie

Over Marja

Ik ben geboren in Ridderkerk op 14 juni 1983. Als klein kind was ik al helemaal in de ban van muziek en dansen. Na de basisschool "De Botter" in Ridderkerk ben ik naar het Atheneum gegaan van het Gemini College.

Ik had verschillende plannen. Zo wilde ik graag naar de kunstacademie of dansschool, maar na het behalen van mijn Atheneum-diploma ben ik wiskunde gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Hier ben ik actief bezig geweest in de studievereniging A-Eskwadraat waar ik in 2004-2005 tijdelijk gestopt ben met mijn studie om een bestuursfunctie op me te nemen.

Inmiddels heb ik mijn bachelor-diploma Wiskunde gehaald en ben ik aan mijn twee-jarige master BIS, Biomedical Image Science, begonnen.

In mei 2005 heb ik meegedaan aan een stylingreclame van Andrélon. Mijn foto is gepubliceerd in de Libelle nr39. Ik vond het poseren toen zo leuk dat ik op zoek ben gegaan naar fotografen voor het maken van mijn portfolio. Sinds december 2005 ben ik actief bezig met modellenwerk en heb ik meegedaan met reclamespotjes, videoclips en heb ik tot nu toe ongeveer 100 fotoshoots gehad. Het resultaat van deze shoots is te vinden in mijn portfolio. Het contact met de fotografen, visagisten en stylisten is ontzettend leuk en het geeft een geweldige kick om achteraf de gave platen te bekijken die eruit voortgekomen zijn. Modellenwerk is voor mij een hobby, waar ik me helemaal in kan uitleven!